Yritys

Ovi-Hollola on 80-luvulla perustettu puusepänteollisuuden yritys. Tuotantotilat sijaitsevat Hollolan tunnetulla teollisuusalueella Salpakankaalla, osoitteessa Televisiotie 5.

Valmistamme tuotteita keittiökaluste-, erikoiskaluste- sekä huonekaluliikkeille että rakennusliikkeille. Kalusteiden ovet soveltuvat yritysten ja kotitalouksien mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin: mm. julkisiin tiloihin, keittiöihin, eteisiin, makuuhuoneisiin, kylpyhuoneisiin, edustustiloihin. Erilaisia höylättyjä muoto- ja hienosahattuja listoja on saatavilla useista eri puulajeista, myös pintakäsiteltynä. Julkisiin tiloihin valmistamme kestäviä laminaattipintaisia ovia, joita saa eri värikuoseilla (IKI Formica, Arpa, Greenlam, Abet, Egger, Fenix...) ja eri reunavaihtoehdoilla (ABS, puu, laminaatti, 0-sauma) ja tarvittavilla koneistuksilla.Tuotteemme soveltuvat mitä parhaimmin kestävyyttä ja laatua arvostavaan ympäristöön.

Tuotteemme valmistetaan tilauskohtaisesti, alusta asti käsityönä, käyttäen apuna nykyaikaisia työstökoneita. Jokainen tuote tehdään valikoidusta puusta asiakkaan tilauksen mukaisesti annettujen vakio- tai erikoismittojen mukaan. Myös ovipeiliin käytettävät viilut valmistetaan tilauskohtaisesti.

Tyytyväinen asiakas on paras myynninedistäjämme, niinpä laadukkaiden tuotteiden valmistaminen sovittujen aikataulujen mukaisesti on meille kunnia-asia.